Fredag, söndag & måndag

Fredag:

Vi har lokalen från 10 på förmiddagen och planen för dagen är att vi ska fixa iordning denna. De som känner att de vill vara med i förberedelserna är varmt välkomna. Bland annat ska dekorationer ordnas, dukning ske, blommor fixas, musikanläggning fraktas och sättas upp, iordningställa inför fikat på eftermiddagen. Få en mysig stämning helt enkelt. =)

Söndag:Hearts_tattoo_176

Vi har tillgång till Kågerödslund fram tills klockan 12.00 och under förmiddagen behöver lokalen städas. De som vill får gärna hjälpa till med denna trevliga syssla! Samling klockan 09.00. Skulle man mot all förmodan försova sig efter lördagens festligheter går det naturligtvis bra att ramla in senare också.
Vid fint väder, vilket vi hoppas det är, så hade vi tänkt oss en grillkväll ute i vår trädgård under det ståtliga magnoliaträdet. Ni får gärna ta med vad helst ni vill stoppa på grillen så bidrar vi med potatisgratäng och en salladsskål.

Måndag:

Utflykt till Tivoli i Köpenhamn. Alla som vill följa med är välkomna. Vi åker från Kågeröd med buss klockan 09.24 och kommer fram till Tivoli klockan 11.28. Sen blir det karuseller, mat & fika hela dagen. De som inte vill strosa runt på Tivoli kan ge sig an Köpenhamns centrum och shoppa runt.Tivoli