Bröllopsföljet

jimmyJimmy Ingesson – Världens bästa Bestman och Tommy´s bästa kompis. Jag lärde känna Jimmy utanför Statoilmacken i Storuman för väldigt många år sen. Jag hade i alla fall växt mig ifrån trehjulingen och bemästrat mig på en cykel med pedaler då vi träffades i korsningen utanför Statiolmacken. Många hyss, satyg och rackartyg har vi varit med om. Många historier om trimmade mopeder, en arg norsk busschaufför, garageparkeringen och hur fort kan vi få den här bilen att gå då? Han kunde komma på kl 02.00 på natten: Fan, jag är lite hungrig, en korv skulle sitta fint. Det är juh nattöppet på Statiol i Vilhelmina, bara sju mil enkel väg! Vi kör!

 

 

LenaLena Nilsson – Majas bästa kompis från gymnasiet. Bor numera i landets norra huvudstad – Kiruna.

 

 

 

 

 

 

CarolineCaroline Danielsson – Tommys underbara kusin vitamin och Tostmadame för kvällen. Trots långa avstånd och långt mellan gångerna som vi träffas så har vi otroligt roligt dom gångerna vi möts! We love u!
Kontakta Caroline för tal, spex och roligheter.
Mobilnummer och mail till Caroline finns i inbjudningsfoldern. Skulle ni inte hitta den kan ni kontakta Maja så ordnar hon fram det.

 

 

 

lindaLinda Dahlgren – Tommys äldsta syster. Tvåbarnsmamman med många bollar i luften och ett glatt humör. Tänkte hjälpa Toastmadamen under kvällen med spex och roligheter.

Lindas blogg: En livsnjutare från de norrländska skogarna…