Då var helgen över…

Helgen börjar lite slött med att vi måste åka och veckohandla och försöka hitta lite presenter till diverse folk som blir lite äldre och visare. Sovande-LinneaVad ger man en nyförälskad 90 åring för något? Vi Snurrar runt lite på Väla köpcentrum och käkar en bit god mat. Nästa stopp blir ICA Maxi där det ska storhandlas så man klarar veckan. Då är det juh lätt att bli en smula trött. En bra grej dom har börjat med är ett lekrum för småbarn som Gustav gärna kryper in i.

Vi skyndar oss hem då en arbetskollega till Maja kommer och hälsar på. Hon är tyska så man får öva sin engelska vilket alltid är trevligt. Vi åkte till Söderåsens naturreservat och grillade lite korv och gick upp 110 meter (enligt runkeeper iaf) och fick Gustav till att gå hela vägen upp till utkiksplatsen.

grill

 

Vem sa att Skåne är platt?utsikt
Fick även dagen till ära min vackra fru att posera på bild!
maja
Söndag – jobb = trött
Måndag – pappaledig = tjuriga och trötta barn, hurra… Gustav fick sitta två gånger på skämsmattan, vilket för övrigt är en jättebra uppfinning. När han gjort något dumt (utöver det vanliga) Så får han sitta på ”mattan” i gästrummet i tre minuter och sona sina brott. Fungerar riktigt bra. Kan rekommenderas varmt till föräldrar med bråkiga barn. Näh, dags för mig att krypa ner i sängen där gumman sover med Gustav som smög sig in dit för ett tag sen. Så får vi snarka ikapp med Linnea, den lilla sötgrisen. Skepp o hojt!

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>