Äntligen fredag

Äntligen fredag, inte för att jag ska klaga som är pappaledig. Det känns lyxigt att vara hemma så mycket med barnen och busa och krångla på i det vardagliga livet. Har tagit fram elefantdraken och dödat dammråttor medans Gurra hälsar på grannen. Lekparken bakom huset är en rolig plats att leka på tycker Gustav. Mindre kul var det då han lyckades med stunttricket att åka baklänges, ramla genom hålet i däcket och sätta sig på backen med rumpan.
Gustav-gungaDet körs för fullt på Ring Knutstorp idag. Antar att det förbereds för ”Ferrari Maserati Racing Days” den 7 september. Det brukar rulla mycket sportbilar genom denna byn. Riktigt kul att titta på.
ferrariSnygg bil men djävulskt stötig och nervös på vägen. Fick jag välja en sportbil skulle det nog bli Porsche eller Bentley. Eller en lådbil med LED-belysning.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>