Vaccinationsskräck bland annat

boat-”Kolla vad jag byggt, en båt!” Tja, varför inte? Man ska använda sin fantasi och om just den här modellen kan flyga så är det för att den ska det. I morse hittade han en död fluga på golvet som han tyckte att jag dödat med mina tänder. Jag uppfattas nog som en smula barbariskt. Efter att jag lämnat Gurra på dagis så fick jag för mig att jag kanske skulle dra skogsraggen ändå. Suga i mig tolv kilometer till bara för att jag tyckte det var en bra, ähm, idé igår. Blev dock ett litet ”pitstop” för upptankning av Linnea som tyckte det var en smula trögt att ligga och skumpa i vagnen idag igen. pitstopJag skrev igår om lastbilen som tyckte det var en enormt bra idé att slänga ut ett helt berg på min skogsväg. Fick tag på en bild av ”grusvägen” den här gången. Efter promenaden blev det, som vanligt, bråttomt till BVC (Barnavårdscentralen) där Linnea skulle stämma träff med två vaccinationssprutor. Men först en vägning av henne och vågen visade 6.8 kilo. Inte illa för liten palt. Längden var mäktiga 62 cm så här väx hä för fullt. Det som var mindre kul var den allergiska reaktionen hon fick utav vaccinationssprutorna då hennes ben svällde upp och skiftade mellan rött och blått samtidigt som hon sjöng svordomar på alla okända språk tills hon utmattat somnade på mig. Så hon har varit som orolig idag/kväll. Frugan fick komma hem tidigare då vi var lite oroliga för eventuella komplikationer med bäbis. Då hade det blivit raka vägen till akuten och där har vi varit så ofta att dom förmodligen kallar oss vid förnamn vid det här laget.

stenrös

Bookmark the permalink.

One Response to Vaccinationsskräck bland annat

  1. Syster says:

    Stackars fasters lilltösen som int ville träffa dessa sköterskor me sina sprutor ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>