Pappaledig

HelikopterFörsta dagen med pappaledighet och det första man vaknar av på morgonen är Gustav som dragit igång sirenen och ropar mellan krokodiltårarna var mamma är någonstans. Inte hjälper det att förklara att vi har pratat om att mamma ska jobba i flera dagar nu. Efter några tjut till som förmodligen fick grannarnas inredning att byta plats så mular han in nappen i munnen och somnar om. Under tiden sover våran dotter en halvmeter från det sinande vrålet. Underbar start på dagen. Morgonrutinen startas upp och det byggs med tåg och legobitar. Här, en specialbyggd helikopter som specialbyggts för att en legosnubbe ska kunna flyga ”poptern”.

Det har varit mycket prat om att mamma inte är hemma. Han vill att mamma ska komma hem nu. -”Jag tycker inte om pappa, mamma tycker om pappa” är juh alltid kul att höra. Men nu ska juh pojken spendera rätt så mycket tid med pappa så förhoppningsvis så ändras inställningen till det bättre. En som däremot älskar sin far är Linnea som skrattar och pratar för fullt, även om hon är tre äpplen hög och har punkfrissa så är det ändå något i ögonen som skiner starkare än solen.
Linnea-sitter2Linnea-sitter

Det bästa är väl ändå att dom kommer rätt så bra överens mina små troll. Inte för att minitrollsmulan har så mycket att säga till om när storebror kommer och kramar om en.

leka-tillsammansJapp, det är en Iphone som han med hungrig blick sveper runt med fingret på. Han är väldigt fascinerad över ett spel som heter ”Angry Birds” som för övrigt är riktigt roligt att spela :) En Ipad är förövrigt inhandlad och ska förses med många pedagogiska spel, memory, pussel & sagoböcker. Några stycken har det laddats hem men har du några tips på bra appar så skriv det gärna i kommentatorsfältet.