Förskola & ny skogsrunda

Vaknade upp pigg och glad, studsade upp ur sängen och sprang glad i hågen runt huset och började städa och… eller vänta. Vakna… sakta… upp… Väckarklockan piper för typ femte gången, träningsvärk från helvetet och Gustav som frågar -”Mamma ä?” Brööl, Gustav, din mamma är på jobbet. Ah, another morning on earth. Masar mig upp och känner att jag har faktiskt fungerande ben, bara man ignorerar dom. Lite morgonrutin och Gustav som lite smågnälligt trampar på mot förskolan.
Gustav-tröttMen väl på förskolan så vill han inte släppa taget om pappa inte. Barnen är juh ute och leker och då kan väl jag följa med som bär på Linnea i famnen? Nah, tror inte det. Väl ute ur förskolans grindar så pluggar jag lite Klipschlurar i öronen och trycker på play på min Spotifylista ”hårdrock” och trampar iväg mot skogen. spotify_dock_iconDagens låt som av någon anledning lätt sätter sig på hjärnan är Molly The Murderer - En hårdrocksballad Maja oxå gillar.

Ny-skogspromenadTog en ny väg genom skogen som visade sig vara riktigt mysig. Lite koll får man ändå ha för att inga grisar ska komma och våldföra sig på en. Efter några kilometer i vad som tros vara rätt riktning så är det tur att man har Googlemaps i sin miniklösmatta. Vars är jag nu?
VilseEfter lite traskande så hittar jag tillbaka till det vanliga milspåret. Så fick man 12 km till i bena denna dag. 41 km denna vecka. Inte illa…